De voorbije maanden heeft CrowdProfessionals in opdracht van Production World en het Event Safety Institute gezamenlijk hard gewerkt aan de Health, Safety & Emergency plannen voor de inauguratie van de Pioneering Spirit voor opdrachtgever Allseas.

Niet alleen vervaardigden wij de afgelopen maanden het HSE plan, maar ook verzorgden wij safety inducties voor de medewerkers van veel leveranciers, presentaties aan- en contacten met alle betrokken (overheids)diensten zoals het Havenbedrijf, de Zeehavenpolitie, de Veiligheidsregio, gemeente Rotterdam, GGD en vele anderen en verrichtten wij gedurende het gehele proces vele risks assessments om benodigde maatregelen en mensen steeds weer op tijd gereed te hebben. Daarnaast briefden en verbonden wij de kapiteins van alle betrokken (pendel)schepen tijdens meerdere captains meetings.

Wij begeleidden wij met een heel team van Safety Officers 3 dagen van feestelijkheden waarbij vele gasten per schip richting de Pioneering Spirit en de hospitallity pontons gebracht werden. Na afloop van de festiviteiten coördineerden wij met alle betrokkenen steeds weer een veilige terugvaart per schip voor de duizenden gasten. In de tussentijd zorgden wij steeds voor een voldoende (scheeps)capaciteit voor ontruiming en evacuatie.

Het evenement was zeer bijzonder, de locatie, opbouw en aflevering-niveaus uitzonderlijk en uniek en de prestatie van het hele productieteam was dan ook meer dan bijzonder (en is dat nog steeds, want de afbouw periode loopt nog). Gelukkig kende het evenement een succesvol verloop zonder noemenswaardige incidenten.

CrowdProfessionals is trots meegewerkt te hebben aan deze grootse productie op deze unieke locatie. Wij zijn blij dat wij met een heel team safety specialisten mochten laten zien dat wij van begin tot eind kunnen zorgen voor een succesvol en veilig evenement op ieder denkbare locatie.

 

 

 

 

 

 

 

Vragen of meer informatie?

Stuur ons een bericht. Wij bellen of mailen u binnen 1 werkdag terug.