[layerslider id="11"]

Crowdmanagement op basis van de FANcycle

Bij ons staat uw bezoeker centraal

en niet de risico’s


Crowd management is het systematisch analyseren en door gerichte maatregelen reduceren van de risico’s die ontstaan wanneer zich (grote) groepen mensen ergens verzamelen. Het reduceren van risico’s wordt bij voorkeur in een zo vroeg mogelijk stadium toegepast en zo breed mogelijk ingezet. CrowdProfessionals is expert op dit gebied, maar wij kijken wel heel anders naar deze processen. Bij ons staat uw bezoeker centraal en niet de risico’s! Wij leggen het uit:

Wij hebben jarenlange internationale ervaring opgedaan met het creëren van dit concept en wij hebben steeds weer gezien dat dit werkt. Vandaar dat CrowdProfessionals “crowd management” primair ziet als het optimaliseren van gastgerichte services. Het spreekt voor zich dat daar allerlei activiteiten bij horen die gericht zijn op het inzichtelijk maken van risico’s en het creëren van een veilige- en zekere omgeving, maar de focus is gericht op de bezoeker; die staat centraal!

Het optimaliseren van service en gastvrijheid voor bezoekers en gasten van (sport)evenementen  en evenementenlocaties leidt bij bezoekers en gasten tot een gevoel van comfort en “welkom zijn”.  De bezoeker voelt zich onderdeel van zijn of haar omgeving, geniet, weet zich veilig en welkom en ondergaat optimaal de aangeboden experience. Dat maakt uw locatie, gebied of evenement uniek waardoor ook commerciële kansen toenemen! Zo draagt het creëren van veiligheid, zekerheid en geborgenheid, vroeger vooral gezien als kostenpost, nu als unieke factor en onderscheidend vermogen bij aan de experience.

Daarnaast zal u als organisator, verantwoordelijke voor een stad of gebied, evenementenlocatie, stadion of club door het leveren van deze excellente “experience” een goede uitstraling en PR bereiken. Tevreden bezoekers worden uw ambassadeurs en werven nieuwe „FAN’s”. Zelf zal men ook eerder geneigd zijn om terug te keren voor een herhaling van de positieve beleving en langer verblijven in de door u gecreëerde optimaal aangename-, uitdagende omgeving. Het gevolg voor de exploitatie is direct zichtbaar in een omzetstijging die het gevolg is van een langer en herhaald verblijf. Zo vormt de investering in de organisatie en de voorzieningen direct een omzet verhogende factor.

Benieuwd hoe de FANcycle voor u kan werken? Neem dan contact met ons op.