CrowdProfessionals ontwikkelde zich op succesvolle wijze verder in de breedte afgelopen jaar. Naast advisering, planvorming en training werd mobiliteit (analyses en planvorming) een nadrukkelijker kernactiviteit binnen ons bedrijf. Daarnaast werden wij steeds vaker ingezet als safety officer, security profiler en mobiliteitsmanager. Zeker in het samenspel met onze collega’s van het Event Safety Institute hebben wij inmiddels een breed en uiterst professioneel aanbod voor opdrachtgevers in de private- en de publieke markt. Veel overheden, bedrijven, organisatoren en locatie-eigenaren vonden hun weg al naar onze dienstverlening en het mooie is dat er vrijwel dagelijks nieuwe opdrachtgevers bij komen.

Sportevenementen, stadsfeesten en festivals

In 2017 waren wij, naast veel andere activiteiten en evenementen, ondermeer betrokken bij de KNVB Bekerfinale, het carnaval in ’s-Hertogenbosch en Maastricht, de ontwikkeling van veiligheidsbeleid voor de Werkspoorkathedraal in Utrecht, begeleidden wij een groot aantal Eredivisie en Europese wedstrijden in binnen- en buitenland, analyseerden wij crowd management en mobiliteit en maakten op basis daarvan plannen voor festival, stadsfeesten, sportevenementen en andere activiteiten, werkten wij vaak ook operationeel als safety officer en/of mobility officer of profiler op festivals als Tomorrowland in België, Loveland, SOENDA, Rebirth, TOFFLER, ZAND en het Intents Festival in Nederland, begeleidden koningsdagvieringen in een aantal gemeenten, waren actief rond het EK Vrouwen (en begeleidden de huldiging in Utrecht), de Wereld Havendagen in Rotterdam en de Kerstparade in Valkenburg, maakten crowd management en mobiliteitsplannen voor de huldiging van Feyenoord in Rotterdam, werkten voor de zomerfeesten Gorinchem, Haarlem Jazz, de Bokbierdag Zutphen en nog veel, veel meer.

Inzet voor gemeenten

Gemeenten die wij meer structureel ondersteunen waren dit jaar ondermeer de gemeente Amsterdam (vaak samen met onze partner INCONTROL Simulation Solutions), Naarden, Amersfoort (waar wij een coördinator detacheren), Maastricht en ’s-Hertogenbosch.

Trainingen en workshops

Voor veel organisatoren, gemeenten, beveiligingsbedrijf Profi-Sec en andere bedrijven, instellingen en sportbonden/bedrijven verzorgden wij inhoudelijke workshops en trainingen.

Wij bedanken al onze opdrachtgevers en relaties, zeker ook de niet hiervoor met naam genoemden, voor hun vertrouwen in CrowdProfessionals en alle medewerkers.

Wij wensen iedereen gezellige Feestdagen en een goed en spanningsvrij 2018. Ook in 2018 hopen wij u te ontmoeten, te adviseren en te ontzorgen!

Namens het hele team van CrowdProfessionals

Frank Wijnveld