Nieuws

EVENTS & Showbizz: De puzzel van 010

Events & Showbizz komt deze editie met een special over de huldiging van Feyenoord: De puzzel van 010. Frank Wijnveld, directeur van CrowdProfessionals, werd hiervoor geïnterviewd en vertelde over de rol van CrowdProfessionals en ESI tijdens de huldiging van Feyenoord.

Wat een maand!

CrowdProfessionals bestaat uit een club mensen met ieder hun eigen specialisme en netwerken. De afgelopen maand bracht voor CrowdProfessionals veel opdrachten waaronder een aantal zeer aansprekende!

Crowd control in Korte Putstraat

Bij de horecaondernemers in de Bossche Korte Putstraat en de gemeente overheerst tevredenheid over de extra maatregelen die zijn genomen om carnaval afgelopen keer gezellig en veilig te laten verlopen. Toch zijn er enkele verbeterpunten. Dat blijkt uit de evaluatie die onlangs is gehouden door de ondernemers en de gemeente.

Rebirth Festival groeit in Haren

Soms is eerst een gedegen analyse op het gebied van mobiliteit en capaciteit nodig om vast te stellen dat groei verantwoord is. CrowdProfessionals heeft de voorbije jaren al voor meerdere festivals, organisaties en gemeenten dergelijke brede analyses uitgevoerd. Ook...

Carnaval: glasverbod in centrum Maastricht

Wie met carnaval op straat bier wil drinken, moet voortaan genoegen nemen met een plastic beker. Het stadsbestuur kiest in het belang van de veiligheid voor een glasverbod. Het zat er al enkele jaren aan te komen en kan dan ook geen grote verrassing meer zijn: met...

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Vul de gevraagde informatie in en wij nemen snel contact met u op.