Nieuws

Samen op weg naar een veilig evenement

Interview met directeur CrowdProfessionals Frank Wijnveld. Gepubliceerd in het magazine Security en Crowd management van september/oktober 2019. 

Kennis en kunde voor evenementenveiligheid

Kennisinstituut ESI acteert vooral op strategisch niveau en helpt evenementen veiliger te maken door middel van onderzoek, advies, ondersteuning en opleidingen. Het kennisterrein beslaat vele aspecten van evenementenveiligheid, zoals crisis-, crowd-, security- en mobiliteitsmanagement. Zusterbedrijf CrowdProfessionals richt zich vooral op het tactisch-operationele niveau.

Sociale en absolute veiligheid; de rol van profilers op evenementen

Onlangs kopten de ochtendkranten over de aanhouding van zakkenrollers op een groot evenement. De verdachten bleken bij aanhouding ruim 50 mobiele telefoons bij zich te hebben. Door goed opletten door beveiligers en goede samenwerking tussen beveiliging en politie konden zij aangehouden worden.

2017 een vol jaar met nieuwe activiteiten en opdrachtgevers

CrowdProfessionals ontwikkelde zich op succesvolle wijze verder in de breedte afgelopen jaar. Naast advisering, planvorming en training werd mobiliteit (analyses en planvorming) een nadrukkelijker kernactiviteit binnen ons bedrijf. Daarnaast werden wij steeds vaker ingezet als safety officer, security profiler en mobiliteitsmanager.

Huldiging Oranjevrouwen: evenement in één week

In de maand juli stonden in totaal zeven Nederlandse speelsteden in het teken van het Women’s EURO 2017 ofwel het EK voetbal voor Vrouwen. Na een mooie periode in het Stadion Galgenwaard in Utrecht, waar CrowdProfessionals de wedstrijden heeft mogen voorzien van mobiliteitsmanagement en waarbij we ook nog eens een geslaagde Oranjeparade op 16 juli bij de openingswedstrijd hebben mogen begeleiden, kregen we nog een mooie uitdaging voor de kiezen: in één week tijd een complete EK-huldiging neerzetten.

 

 

 

 

 

 

Vragen of meer informatie?

Stuur ons een bericht. Wij bellen of mailen u binnen 1 werkdag terug.