De routekaart naar versoepeling van de lockdown betekent dat op 1 juni terrassen, restaurants, theaters, bioscopen en musea weer beperkt open mogen. Iedere locatie heeft een plan op maat nodig om te kunnen werken in de anderhalvemetersamenleving. CrowdProfessionals maakt deze plannen op basis van wetenschappelijke inzichten en haar grote praktijkkennis van crowd management. Hierbij kunnen we gebruik maken van innovatieve oplossingen als simulatiestudie en social distancing software op camera’s.

Al diverse locaties geholpen
Het kabinet deed al eerder de oproep om per branche met plannen te komen om te kunnen functioneren in de anderhalvemetersamenleving. Voor sectoren waarvoor het water aan de lippen staat was dit niet aan dovemansoren gericht. Zo kwamen diverse congreslocaties al snel met een hulpvraag bij CrowdProfessionals. Voor Het Cultuurgebouw in Hoofddorp maakten wij een analyse van de beschikbare capaciteit binnen de anderhalvemeternorm en gaven wij gerichte adviezen over inrichting, informatievoorziening en inzet van personeel. Ook locaties zoals strandpaviljoen Thalassa in Zandvoort en de Down Town Gourmet Market in Eindhoven hielpen wij al met een concreet plan van aanpak.

Voorbeeld 1e analyse netto vloeroppervlak

Nu aan de slag
CrowdProfessionals is in staat om u op korte termijn te helpen bij het heropenen van uw locatie binnen de anderhalvemetersamenleving. Wij benutten daarbij inzichten uit de Crowd Science en werken samen met leveranciers van onder meer telsystemen, digital signage en beveiliging. Wij zijn ook in staat om innovatieve toepassingen in uw oplossing te integreren, zoals simulatiestudie voor een grondige analyse van het crowd management en social distancing camerasoftware die op bestaande camerasystemen kan worden gekoppeld. U brengt uw kennis in over uw bezoekers, voorzienbaar gebruik van ruimtes en de mogelijkheden van beschikbare mensen en middelen. Zo zorgen we er samen voor dat we verantwoord weer kunnen opengaan.