De adviseurs van CrowdProfessionals en ESI zijn deze periode actief betrokken bij het crowd management in winkelgebieden van meerdere steden, onder meer in Eindhoven, Breda en Hoofddorp (Haarlemmermeer). De social distancing-eisen in relatie tot drukte in winkelstraten vergt soms het uiterste van de integrale organisaties en ondernemers. Ook in de gemeente Zeist zijn we de voorbije week gestart om onze kennis en ervaring in te zetten met als doelstelling om publiek in het winkelgebied veilig de kerstinkopen te laten doen. CrowdProfessionals verzorgde voor Zeist een totaaloplossing: Na een praktijkschouw van de situatie, stelden wij een rapport op met onze bevindingen en met die aanbevelingen werd binnen enkele dagen een crowd management-plan gevormd waarin tevens een opschalingsmodel en werkinstructie zijn opgenomen. Om dit plan operationeel uit te voeren leverden wij een projectleider die als crowd management-coördinator optrad. Aansluitend daarop leverde CrowdProfessionals ook de hosts die de bezoekers op een vriendelijke wijze coachen met het aanhouden van de 1.5 meter afstand tot elkaar en het volgen van de aangegeven richtingen. In zeer korte tijd stond er een operationele organisatie die werkte!

Ook nu, met de tweede lock down, hebben wij in Zeist en meerdere andere gemeenten snelle interventies kunnen verzorgen om de plotseling druk op winkels zo goed mogelijk te reguleren. Samen met onze opdrachtgevers gaan we kijken wat er de komende periode nodig is om winkelen in essentiële winkels goed te laten verlopen. Wij kunnen snel en adequaat optreden omdat wij in de voorbije maanden in tal van steden, gebouwen en gebieden veel expertise opgebouwd hebben aangaande social distancing, doorstroming, wachtrijmanagement etc. Ons team van crowd management-adviseurs is bij iedere wijziging van (landelijk) beleid in staat gebleken om de opgedane expertise snel te gebruiken voor de vereiste aanpassingen. Wij hopen dat de situatie snel weer verbetert en dat ondernemingen weer kunnen heropenen. Wij zijn in dat kader ook bezig met gemeenten en de horeca in die steden om te bezien hoe wij samen (gedeeltelijke) heropening mogelijk kunnen maken. Hierover later meer.

Heeft u ook interesse in deze totaalaanpak of onderdelen daarvan, stuur ons een bericht op info@crowdprofessionals.nl of bel 085-4018122.