Met collega’s verspreid over het hele land en de corona-versoepelingen die het weer toestaan elkaar te zien op de werkvloer was er een grote behoefte aan een nieuw kantoor op een centrale plaats. In Utrecht, aan de Europalaan, is onze nieuwe werkplek gevestigd. Waar we genoeg ruimte hebben om elkaar te ontmoeten en tevens onze nieuwe collega’s te verwelkomen.

Rick Mensen maakt het team van CrowdProfessionals compleet. Rick heeft ruim 10 jaar ervaring met het organiseren van (sport)evenementen in de openbare ruimte en is zeer creatief met het gebruik van evenementenlocaties. Naast organisator is Rick een uitstekende crisismanager. Voor zijn werk bij CrowdProfessionals en het Event Safety Institute was hij werkzaam bij Le Champion. Daar was hij organisator van evenementen als de Zandvoort Circuit Run, de ATB strandrace Egmond-Pier-Egmond, de Dam tot Dam evenementen en was hij verantwoordelijk voor het vergunningtraject, veiligheid, mobiliteit en het parcours van de TCS Amsterdam Marathon. Ook had hij een belangrijke rol bij evenementen als de Cruyff 14k Run, Alkmaar City Run, Egmond Halve Marathon, het EK Wielrennen in Alkmaar in 2019 en het EK Atletiek in Amsterdam in 2016.

Katelijne Triepels versterkt het team van Event Safety Institute. Zij zal het Event Safety Institute in al haar opleidingen ondersteunen. Daarnaast heeft zij International Leisure and Events Management gestudeerd. Ze heeft onderzoek gedaan naar hoe de social media kanalen van sportvereniging kunnen worden geoptimaliseerd om zo een bredere doelgroep aan te spreken voor sportevenementen en is daarom dus van grote waarde voor onze communicatie uitingen. Ze studeert deeltijd Rechtsgeleerdheid en heeft de ambitie om zich in de toekomst bezig te houden met juridische vraagstukken.


Collega’s Katelijne Triepels en Rick Mensen.

 

 

 

 

 

 

Vragen of meer informatie?

Stuur ons een bericht. Wij bellen of mailen u binnen 1 werkdag terug.