Onze visie

Bij CrowdProfessionals staat de beleving van de bezoeker centraal in plaats van alleen het risico. Wij hebben jarenlange internationale ervaring opgedaan met het creëren van dit concept en steeds weer gezien dat dit werkt.

Bezoekers die zich welkom, veilig en goed behandeld voelen zullen het niet erg vinden als ze even moeten wachten, beter gedrag vertonen, zich meer verbonden voelen met de locatie, organisatie en/of het evenement en ook vaker terugkomen om de prettige ervaring opnieuw te beleven. Vandaar dat CrowdProfessionals optimalisatie van mobiliteit, crowd management en veiligheid vooral ziet als processen die horen bij gastvrije ontvangst en excellente service.

Het spreekt voor zich dat het inzichtelijk maken van risico’s, het vormen van goede plannen, het creëren van een veilige omgeving en opzetten van een effectieve organisatie daar onderdeel van zijn, maar de focus is gericht op de bezoeker; die staat centraal!

Daarom is in onze FANcycle hieronder het hele proces rond evenementen opgebouwd rondom de bezoeker en de experience. Als dit alles optimaal georganiseerd is wordt de bezoekers FAN van de locatie, organisatie en/of het evenement.