Missie

Optimalisatie van de veiligheid van plaatsen waar grote groepen mensen samenkomen.

Doelstellingen zijn minimalisatie van risico’s, maximale gastvriendelijkheid en parallel daaraan optimalisatie van het rendement.

Vanuit deze generieke doelstelling op het gebied van veiligheid, gastvriendelijkheid en winstoptimalisatie, biedt CrowdProfessionals advies, coaching en begeleiding. Wij hebben veel ervaring en inzicht op het gebied van het managen en opzetten van veiligheid en crowd management en combineren dit met innovatieve technieken en toepassingen die beter inzicht verschaffen aan verantwoordelijken en ketenpartners in de veiligheidsketen.
Door beter inzicht kan ook gerichter beleid geformuleerd- en verantwoordelijkheid genomen worden. In het afgeleide operationeel beleid vindt dan direct verhoging van veiligheid plaats en worden zaken als gastvrijheid, sfeerbeleving en de operationele processen inhoudelijk op dusdanige wijze efficiënter en effectiever, dat ook het rendement van de locatie- en/of organisatie groeit en (financiële) risico’s afnemen.

CrowdProfessionals maakt deel uit van een internationaal netwerk en heeft een aantal strategische samenwerkingen met innovatieve partners die wij ook ten dienste van u als opdrachtgever kunnen inzetten.

Visie

  • Locaties en evenementen worden steeds omvangrijker, gecompliceerder en in potentie onoverzichtelijker. Veiligheid en organisatie worden daarmee steeds belangrijker;
  • Ook het aantal mensen binnen een beperkte ruimte wordt steeds groter;
  • Risico’s worden hierdoor versterkt; ook financiële risico’s en aansprakelijkheden
  • Door groei van social media groeit het afbreuk/reputatierisico voor bestuurders;
  • Bestuurders ervaren steeds meer maatschappelijke druk en nemen nadrukkelijk steeds vaker daadwerkelijk ook verantwoordelijkheid voor veiligheid.

Waar grote groepen mensen bij elkaar komen is crowd management onmisbaar. CrowdProfessionals is hét dienstverlenend bedrijf voor ondersteuning, advies, coaching en projectmanagement. Onze klanten zijn bedrijven in de evenementen- en sportsector, lokale overheden, projectontwikkelaars en bedrijven/organisaties met risicovolle- of grote locaties (scholen, ziekenhuizen, theaters, beursgebouwen etc.).

 

 

Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Stuur ons een bericht. Wij bellen of mailen u binnen 1 werkdag terug.