Over ons

CrowdProfessionals verricht haar werkzaamheden rond tijdelijke evenementen of activiteiten, maar ook bieden wij ondersteuning op meer structurele basis aan overheden, organisaties en activiteiten, zowel in het publieke als private domein.

Wij leveren diensten aan voetbalstadions en clubs, maar ook aan evenementorganisatoren, gemeenten en bedrijven. Vanuit deze basis richten wij ons met name op de organisatorische kant van openbare orde en veiligheid, crowd management en sport & evenementen.

Vanuit onze achtergrond beschikken wij over een breed netwerk in de wereld van evenementen, sport, overheid en politie.

Sport(locaties) en evenementen

CrowdProfessionals verzorgt voor organisatoren desgewenst het totale projectmanagement van de operationele processen op gebieden als veiligheid en crowd management, horeca, facilitaire zorg, mobiliteit en logistiek, maar vanzelfsprekend kunt u ons ook advies of ondersteuning vragen op een van deze gebieden; bijvoorbeeld voor een capaciteitsanalyse, ontruimings- of veiligheidsplan. Met onze inzichten, partners, netwerken en achtergronden kunnen wij u zowel assisteren in de voorbereiding, uitvoering als evaluatie van uw evenement of (sport)activiteit. Met plezier nemen wij van u de zorg over van bijvoorbeeld financiële zaken, vergunning trajecten en de contacten met overheden en/of hulpdiensten. Ook bieden wij innovatieve oplossingen aan welke uw locatie of evenement kunnen ondersteunen.

Lokale overheden

Ook voor lokale overheden heeft CrowdProfessionals een breed dienstaanbod. Wij adviseren en ondersteunen gemeenten op het gebied van openbare orde en veiligheid, crowd management en evenementen(beleid). Vrijwel al hetgeen in ons dienstenaanbod beschreven staat kan ook vanuit de zijde van overheden ingehuurd worden bij CrowdProfessionals. Daarnaast kunnen wij u begeleiden bij multidisciplinaire table-top oefeningen rond bijvoorbeeld stadsevenementen. Wij begeleiden dit voor u met zeer ervaren professionals. Neem vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar onze mogelijkheden.

Grote locaties/gebouwen

Waar veel mensen bijeen komen en/of waar de infrastructuur of risicoprofiel van de locatie veroorzaakt dat er een verhoogd risico op incidenten of slachtoffers is, kunnen wij adviseren en assisteren met een simulatie softwaretool. Hiermee kunnen effecten van besluiten of veranderingen vooraf geënsceneerd worden teneinde een adequaat ontruimings- of veiligheidsplan op te stellen voor de locatie of situatie. Daarnaast verrichten wij veiligheidsaudits aangaande bestaand veiligheidsbeleid. Steeds zijn wij binnen onze scope op zoek naar de nieuwste innovaties op het gebied van openbare orde en veiligheid en crowd management welke onze klanten van dienst kunnen zijn, bijvoorbeeld binnen stedelijke horeca gebieden.

Daarom is CrowdProfessionals dé unieke specialistische partner voor uw organisatie!

Event Safety Association (ESA)

Crowdprofessionals is lid van de Event Safety Association (ESA). U vindt hier ons certificaat.