Janno Brinkhuis

Janno is jarenlang werkzaam als consultant en projectmanager op het gebied van mobiliteit in de evenementenbranche. Hierbij helpt hij evenement-organisatoren bij het aanvragen van vergunningen, voert capaciteitsanalyses uit bij nieuwe locaties, adviseert bij het opstellen van mobiliteitsplannen en adviseert tijdens de uitvoering van evenementen.

Hij is betrokken geweest als integraal mobiliteitsmanager bij enkele van de grootste sportevenementen van Nederland. Daarnaast is hij mobiliteitsmanager geweest bij vele dance-events en concerten binnen en buiten Nederland. Met de inhoudelijke kennis en ervaring op het gebied mobiliteit kan hij elk onderdeel van een mobiliteitsorganisatie ondersteunen met advies, training en coaching.

Janno heeft onder andere ervaring opgedaan als:

  • Mobility Manager;
  • Adviseur;
  • Trainer.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Contact

Wilt u weten hoe wij onze expertise kunnen inzetten voor uw evenement, bedrijfslocatie of sportaccommodatie? Neem contact met op met Frank Wijnveld via +31 6 - 5118 6065.

U kunt ook via onderstaand formulier een terugbelverzoek aanvragen. Wij bellen u dan binnen 1 werkdag terug.

Referenties

CrowdProfessionals verricht opdrachten voor een diversiteit aan klanten. Wijnveld en Van Duijn mochten binnen de scope van deze dienstverlening voor onder meer de volgende bedrijven al opdrachten verrichten:

next
prev