Jorrit van Hoof

Jorrit maakt sinds 2016 deel uit van het team van CrowdProfessionals als adviseur en trainer. Hij is primair actief binnen de thema’s Safety Management, Crowd Management en Security Management. Jorrit geeft trainingen en begeleidt organisatoren bij het vergunningstraject en het opstellen van het veiligheidsplan. Daarnaast is hij o.a. inzetbaar als Auditor of Safety Officer tijdens (grote) evenementen.

Al tijdens zijn studie werktuigbouwkunde aan de TU/e eind jaren negentig, is Jorrit begonnen met het organiseren van festivals en de daarbij behorende facetten rondom (publieks)veiligheid. Als snel heeft hij zich weten te specialiseren in evenementenveiligheid en heeft daarbij door de jaren heen verschillende functies bekleed. Zo is hij o.a. Safety Officer geweest bij verschillende (grote) evenementen, waaronder 10 jaar lang bij het grootste dance festival van Noord-Brabant. Daarnaast heeft hij enkele jaren als proces manager bij de gemeente Eindhoven gewerkt aan projecten waarbinnen sensortechnologie en actuatoren (zoals licht en geluid) worden ingezet om mensenmassa’s te meten en te sturen.

Jorrit heeft onder andere ervaring opgedaan als:

  • Veiligheidscoördinator van grote (publieks)evenementen;
  • Adviseur en Trainer;
  • Procesmanager Living Lab t.b.v. meten en sturen van mensenmassa’s;
  • Organisator van festivals;
  • Auditor en Examinator explosieveiligheid bij DEKRA (voormalig KEMA).

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Contact

Wilt u weten hoe wij onze expertise kunnen inzetten voor uw evenement, bedrijfslocatie of sportaccommodatie? Neem contact met op met Frank Wijnveld via +31 6 - 5118 6065.

U kunt ook via onderstaand formulier een terugbelverzoek aanvragen. Wij bellen u dan binnen 1 werkdag terug.

Referenties

CrowdProfessionals verricht opdrachten voor een diversiteit aan klanten. Wijnveld en Van Duijn mochten binnen de scope van deze dienstverlening voor onder meer de volgende bedrijven al opdrachten verrichten:

next
prev