Marcel Mars

Marcel is de afgelopen jaren werkzaam geweest in een aantal functies in de beveiliging & veiligheid. Voornamelijk als projectleider/en adviseur op het gebied van veiligheid tijdens evenementen en in de reguliere beveiliging. Marcel is betrokken geweest bij vele evenementen en is zeer ervaren met multidisciplinair overleg met onder andere overheden, politie en andere hulpdiensten.

Als integraal veiligheidsdeskundige heeft hij zich o.a. verder gespecialiseerd in de invloed van extreme weersomstandigheden op buitenevenementen en de daartoe te nemen voorzorgsmaatregelen. Zijn specialisatie uit zich in zijn afstudeerscriptie “Weer of geen weer”. Deze heeft tot doel om te komen met aanbevelingen ter optimalisering van de voorbereidingen op mogelijke veranderende extreme weersomstandigheden tijdens een buitenevenement in relatie tot een betere veiligheid.

Marcel heeft onder andere ervaring opgedaan:

  • Als Projectleider veiligheid en evenementen;
  • Als Hoofd beveiliging World Convention Center (WFCC);
  • Bij evenementen zoals Havendagen en Zomerfestival Rotterdam, Koninginnenach Den Haag en vele andere.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Contact

Wilt u weten hoe wij onze expertise kunnen inzetten voor uw evenement, bedrijfslocatie of sportaccommodatie? Neem contact met op met Frank Wijnveld via +31 6 - 5118 6065.

U kunt ook via onderstaand formulier een terugbelverzoek aanvragen. Wij bellen u dan binnen 1 werkdag terug.

Referenties

CrowdProfessionals verricht opdrachten voor een diversiteit aan klanten. Wijnveld en Van Duijn mochten binnen de scope van deze dienstverlening voor onder meer de volgende bedrijven al opdrachten verrichten:

next
prev