Marcel van den Bunder

Marcel heeft na diverse projecten uitgevoerd te hebben binnen de hotelsector in binnen- en buitenland, ruim 8 jaar gewerkt als general manager van 4 sterrenhotel Carlton de Brug in Mierlo. Daarna heeft Marcel meerdere directiefuncties bekleed in het betaald voetbal en nu adviseert hij organisaties op het gebied van hospitality-concepten en gastvrijheid in combinatie met veiligheid.

Hij is als eindverantwoordelijke bij allerlei evenementen betrokken geweest bij de organisatie en het integraal overleg met politie, hulpdiensten en overheden. Hierdoor is hij zowel operationeel als strategisch zeer ervaren en weet een goede combinatie te maken tussen gastvrijheid, infrastructuur, veiligheid en commercialiteit.

Marcel geeft uw organisatie een extra impuls wanneer het gaat om het bevorderen van gastvrijheid, beleving en rendement waarbij hij ook kijkt naar de organisatie zelf. De CrowdProfessionals-aanpak zorgt daarbij voor verbetering van veiligheid. Deze positieve impuls wordt ook zichtbaar  in klantwaardering én uw rendement.

Marcel heeft onder andere ervaring opgedaan als:

  • Algemeen manager 4 sterrenhotel Carlton de Brug in Mierlo
  • Commercieel directeur PSV
  • Commercieel directeur Roda JC
  • Algemeen directeur Roda JC
  • Hospitality adviseur

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Contact

Wilt u weten hoe wij onze expertise kunnen inzetten voor uw evenement, bedrijfslocatie of sportaccommodatie? Neem contact met op met Frank Wijnveld via +31 6 - 5118 6065.

U kunt ook via onderstaand formulier een terugbelverzoek aanvragen. Wij bellen u dan binnen 1 werkdag terug.

Referenties

CrowdProfessionals verricht opdrachten voor een diversiteit aan klanten. Wijnveld en Van Duijn mochten binnen de scope van deze dienstverlening voor onder meer de volgende bedrijven al opdrachten verrichten:

next
prev