Roelf Pot

Roelf heeft negentien jaar bij verschillende politie-eenheden gewerkt, onder meer als wijkagent en rechercheur. Aansluitend heeft hij als inspecteur informatieveiligheid vier jaar gewerkt bij een Landelijke Inspectiedienst, waar hij belast was met het toezicht op de beveiligings- en calamiteitenplannen van internet- en telecomaanbieders.

Roelf heeft opleidingen doorlopen op het gebied van: crisismanagement, business continuity management, Criminologie, beveiligingsmanagement & security profiling en Ambtenaar/specialist OOV. Daarnaast is Roelf gediplomeerd docent voor het beroeps- en volwassenenonderwijs.

Naast een overheidscarrière is Roelf vanaf 1997 betrokken geraakt bij het onderwerp evenementenveiligheid. Eerst als vrijwillig veiligheidsverantwoordelijke, later als ZZP-specialist op het gebied van criminaliteit in menigten. Vanaf 2015 werkt Roelf als adviseur voor CrowdProfessionals en het Event Safety Institute.

Binnen CrowdProfessionals werkt Roelf als:
Opleider van controleurs/ inspecteurs, Boa’s en Boa-coördinatoren

Praktijkcoach voor medewerkers met publiekscontacten die persoonlijke begeleiding nodig hebben.

. Inspecteur of gedragsanalist ter ondersteuning van de veiligheidsverantwoordelijke.

. Beveiligingsspecialist inzake toegangsmanagement & perimetersecurity

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Contact

Wilt u weten hoe wij onze expertise kunnen inzetten voor uw evenement, bedrijfslocatie of sportaccommodatie? Neem contact met op met Frank Wijnveld via +31 6 - 5118 6065.

U kunt ook via onderstaand formulier een terugbelverzoek aanvragen. Wij bellen u dan binnen 1 werkdag terug.

Referenties

CrowdProfessionals verricht opdrachten voor een diversiteit aan klanten. Wijnveld en Van Duijn mochten binnen de scope van deze dienstverlening voor onder meer de volgende bedrijven al opdrachten verrichten:

next
prev