Roelf Pot

Roelf is een voormalig politiemedewerker/rechercheur en rijksinspecteur die zich focust op veiligheid en beveiliging in menigten. Hij heeft naast zijn politie ervaring meer dan 15 jaar ervaring met crowd management vraagstukken in de open ruimte maar ook in besloten ruimtes. Roelf weet daarbij te schakelen tussen beleid en de werkvloer.

Roelf is onder andere gediplomeerd Security Proflier en heeft een lesbevoegdheid voor het Beroeps- en Volwassenenonderwijs. Vanuit zijn ervaring is hij ook lid van de kwaliteitscommissie bij de Security Academy. Daarnaast is hij voorzitter geweest van de examencommissie bij Stichting Instituut voor Proactieve Veiligheid en Certificering.

Roelf heeft onder andere ervaring opgedaan als:

  • Rechercheur
  • Rijksinspecteur
  • Crowd management adviseur
  • Security Profiler
  • Docent en Trainer

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Contact

Wilt u weten hoe wij onze expertise kunnen inzetten voor uw evenement, bedrijfslocatie of sportaccommodatie? Neem contact met op met Frank Wijnveld via +31 6 - 5118 6065.

U kunt ook via onderstaand formulier een terugbelverzoek aanvragen. Wij bellen u dan binnen 1 werkdag terug.

Referenties

CrowdProfessionals verricht opdrachten voor een diversiteit aan klanten. Wijnveld en Van Duijn mochten binnen de scope van deze dienstverlening voor onder meer de volgende bedrijven al opdrachten verrichten:

next
prev