Publiekslocaties en openbare gebieden moeten voldoen aan de eisen en richtlijnen in het kader van de anderhalvemetersamenleving. Iedere locatie heeft een plan op maat nodig om publiek te mogen ontvangen binnen de geldende regels. CrowdProfessionals maakte al veel van deze plannen voor horeca, theaters, onderwijsinstellingen, stadions en andere locaties. Wij gebruiken onze ervaring, wetenschappelijke inzichten en onze praktijkkennis op het gebied van het “nieuwe-crowd management”.

Crowd management-advies anderhalvemeternorm

Het maatregelenpakket voor openbare gebieden en locaties wijzigt aan de hand van de Routekaart Coronamaatregelen van de rijksoverheid. Een van de continu blijvende richtlijnen is de eis tot het houden van anderhalve meter afstand tussen bezoekers onderling en tussen bezoekers en medewerkers. In feite is daardoor op alle publiek toegankelijke locaties en in de openbare ruimte crowd management nodig. Dit crowd management houdt in operationeel opzicht in dat er:

  • Analyses moeten worden gemaakt om de potentiële bezoekerscapaciteit en het gebruik van locaties en (deel)gebieden te bestuderen;
  • Oplossingen op maat moeten worden bedacht voor situaties waarin voorzienbaar is dat de anderhalvemeternorm wordt overschreden;
  • Met alle betrokken stakeholders afstemming plaats moet vinden;
  • Een geïntegreerde aanpak moet worden uitgewerkt waarbij er nadrukkelijk aandacht is voor Design, Informatievoorziening en Management.

Wij kunnen de analyses en concepten voor u verzorgen. Wij hielpen al veel locaties en locatieverantwoordelijken met het bepalen van een passende aanpak voor hun locatie. Indien gewenst kunnen wij in de uitvoering ook een coördinerende taak oppakken en/of uw medewerkers of hosts hiervoor trainen.

Herijkte aanpak voor binnenstad regulering

Binnen gemeenten zijn diverse netwerken verenigd in het uitrollen en managen van de 1,5 meter samenleving. Wij denken daarbij aan de gemeente en haar veiligheidspartners, maar zeker ook de (horeca)ondernemers en bewoners. De gemeente heeft een regierol in het afstemmen van de aanpak. Communicatie en het creëren van een gemeenschappelijk doel en een gezamenlijke identiteit zijn van groot belang om commitment te krijgen van alle groepen in de samenleving; “Alleen samen krijgen we Corona onder controle!”

De voorbije maanden is de aanpak van de Coronamaatregelen in gebouwen en binnensteden gevormd. Nu is er mogelijk behoefte om de bestaande aanpak te evalueren en aan te passen aan de hand van het nieuwe spectrum van maatregelen; de Routekaart Coronamaatregelen. Is uw gemeente of locatie daar al klaar voor? Wij kunnen u helpen en vormden al voor veel binnensteden, gebouwen en locaties crowd managementconcepten

Onze adviseurs zijn, op basis van hun kennis en ervaring, bijzonder goed in staat om binnen de eisen van de huidige tijd een optimale bijdrage te leveren. Ook begrijpen wij het bestuurlijke proces, zodat wij onze rol op de juiste wijze vervullen.

Wij begeleiden steden succesvol naar het nieuwe normaal! Meer weten? Neem gerust contact op via  +31 (0)85 401 81 22 of mail naar info@crowdprofessionals.nl

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Contact

Wilt u weten hoe wij onze expertise kunnen inzetten voor uw evenement, bedrijfslocatie of sportaccommodatie? Neem contact met op met Frank Wijnveld via +31 6 - 5118 6065.

U kunt ook via onderstaand formulier een terugbelverzoek aanvragen. Wij bellen u dan binnen 1 werkdag terug.

Referenties

CrowdProfessionals verricht opdrachten voor een diversiteit aan klanten. Wijnveld en Van Duijn mochten binnen de scope van deze dienstverlening voor onder meer de volgende bedrijven al opdrachten verrichten:

next
prev

 

 

 

 

 

 

Vragen of meer informatie?

Stuur ons een bericht. Wij bellen of mailen u binnen 1 werkdag terug.