Sport, Voetbal, Stadions en Arena’s

Door onze opdrachten en ons internationale netwerk doen wij dagelijks nieuwe inzichten en ervaring op rond de organisatie van voetbal, stadions en stadionevenementen. 

Veiligheid & voetbal

Bij CrowdProfessionals zijn adviseurs actief die jarenlang op topniveau gewerkt hebben op het gebied van sport- & evenementenbeleid binnen de politie en overheid. Wij zijn volwaardig gesprekspartner voor alle actoren in het veiligheidsproces rond voetbal en kunnen klankborden met alle stakeholders. Er is binnen Nederland geen andere organisatie die adviseurs kan inzetten met jarenlange operationele ervaring hebben binnen gemeente, politie en club & stadion. Tel daar ons netwerk bij op en wij zijn dé partner voor advisering en begeleiding of omvorming van uw processen!

CrowdProfessionals staat voor maatwerk waarbij het gastvrije gezicht van de club en het stadion voorop staat. Klantvriendelijkheid en gastvrijheid zijn centrale thema’s zonder daarbij afbreuk te doen aan professionele veiligheid; steeds wordt voldaan aan de geldende wet- en regelgeving. Wij hebben goed inzicht in bestaande regelgeving vanuit UEFA en de nationale voetbalbonden en wij combineren dit met de lokale voorwaarden vanuit gemeenten, politie en andere stakeholders.

Stadionexploitatie

Een evenement of concert in het stadion organiseren, feesten en partijen hosten of Banqueting activiteiten opzetten in het stadion? Er zijn vaak allerlei ideeën die bijdragen aan verdere opbouw van de club en/of het stadion. Haalbaar of niet? Wij bieden een helpende hand; zowel bij de bedrijfsinterne gedachtevorming en procesopzet als in uw gesprekken met overheden en andere betrokkenen (financiers, cateraars en andere dienstverleners etc.).

Vaak zijn er legio ideeën, maar is haalbaarheid moeilijk vast te stellen. Wij hebben veel van deze processen al doorlopen, zelf en met klanten. Wij kunnen u dan ook vanuit onze ervaring en inzichten begeleiden in het verder vormen van ideeën omtrent reële mogelijkheden van het stadion en de invulling van exploitatie. Daarnaast bieden wij u inzicht in de financiële effecten van keuzes en opties.

Organisatie- & locatie audit en verbeterprocessen

Vanuit CrowdProfessionals hanteren wij een 3-fasenmodel om uw stadion- en veiligheidsorganisatie snel en objectief te auditen, effectief verbetervoorstellen te doen en de implementatie van maatregelen te begeleiden. Zo heeft u snel objectief inzicht in de situatie van uw organisatie en kan snel effect worden bereikt. Daarnaast helpen wij u bij het integraal organiseren van veiligheid. Veiligheidscoördinatoren van clubs bieden wij operationele coaching en begeleiding.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Vul onderstaand de gevraagde informatie in en wij nemen snel contact met u op.