Adviseur Crowd Management en festivals 

Ben jij een ervaren (senior) adviseur die thuis is in de wereld van festivals en crowd management? Behoort het werken in een projectteam, het schrijven van plannen en het aansturen van de operatie tijdens festivals en andere evenementen tot jouw expertise? Heb jij een hoge mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid? Lees dan verder! 

Wat kun je bij ons doen 

Als ervaren professional lever jij vanuit jouw expertise specialistische adviezen. Je bent in staat om het ene moment de organisatie te vertegenwoordigen in strategische beleidsomgevingen om het volgende moment vol in de operatie te staan en partijen met elkaar te verbinden. Je slaagt er steeds in om jouw projecten efficiënt uit te voeren en collega’s te coachen. 

Hoe kun je dat bij ons doen 

Als (senior) adviseur ben je de ervaren professional die op basis van je achtergrond, kennis en ervaring ook geldt als vraagbaak en steun voor de CrowdProfessionals collega’s. Naar buiten toe vertegenwoordig je CrowdProfessionals en beheer je het netwerk van (potentiële) opdrachtgevers en partners. Binnen het team heb je een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid voor het behalen van resultaatJe zorgt ervoor dat de collega’s in het team van jou leren, de nodige voortgang maken en kwaliteit afleveren binnen hun projecten. Door jezelf goed te profileren en je netwerk uit te bouwen, draag je tevens bij aan het verwerven van nieuwe relaties en opdrachten. 

Wat is jouw profiel 

  • Als (senior) adviseur crowd management en festivals ben je de ervaren expert waar onze klanten in de evenementenbranche op kunnen bouwen. 
  • Je hebt een stevig netwerk in de festivalwereld en kent de sector van binnenuit. 
  • Je bestuurt jouw projecten zelfstandig, met collega’s en/of externe partijen. 
  • Je voert risicoanalyses uit op het gebied van evenementen en crowd management. 
  • Je schrijft veiligheidsplannen, crowd managementplannen en ontruimingsplannen. 
  • Bij grote evenementen verzorg jij de coördinatie als safety officer namens de organisator of de locatie. 
  • Na het evenement neem jij het initiatief voor het evalueren van evenementen en het opstellen van (verbeter)rapportages. 
  • Vanuit je expertrol verdiep je je in vakkennis en expertise op het gebied van veiligheid en crowd management. Je volgt actuele ontwikkelingen in de evenementenbranche op de voet. 

Welke kwalificaties en vaardigheden heb jij 

Vanuit je achtergrond ken je de evenementenbranche goed, maar je weet ook hoe de wereld van de overheid (gemeente, politie, brandweer, GHOR of andere overheidsinstanties) in elkaar steekt. Je bent een nieuwsgierige initiatiefnemer, die innovatie nastreeft en open staat voor verandering en nieuwe toepassingen. Je hebt veel affiniteit met veiligheid en beleving. Verder heb je sterke sociale vaardigheden en haal je (op termijn) je eigen projecten binnen. Je hebt ervaring met het spreken in het openbaar en je bent in staat om geëngageerd les te geven. 

Hoe werken wij 

In deze functie werk je vaak op locatie van de opdrachtgever. Je doet zelfstandig onderzoek, maakt analyses of schrijft plannen. Dat kan soms in de privéomgeving, maar dat kan ook op kantoorDe praktijk is onvoorspelbaar, waardoor we een flexibele werkhouding van je vragen. Waar je de ene week wat meer ruimte in de agenda hebt, word je de volgende week zwaarder belast. Wij werken ook weleens op incourante tijden, op veel plaatsen in het land en buitenland en soms is een hotel je tijdelijke uitvalsbasis. 

Wie wij zijn 

CrowdProfessionals is een dynamisch bedrijf dat nationaal en internationaal actief is in de wereld van festivals, (sport)evenementen en veiligheid. Wij bereiden voor evenementorganisatoren en -locaties, musea, stadions, (internationale) sportbonden, experience centers en tal van andere bedrijven en instellingen de veilige ontvangst van bezoekers voor. Vaak gaat het om festivalgangers, concertbezoekers of voetbalsupporters, maar steeds vaker zijn het ook gasten die een theater, museum of expositie bezoeken. Onze voornaamste focus is crowd management, maar ook mobiliteit, ontruimen en security horen tot ons primaire werkveld. Innovatie is een belangrijk onderdeel binnen het bedrijf. Deels maken wij gebruik van simulatiesoftware om onze analyses te verrichten en plannen te toetsen, maar ook andere technieken en ontwikkelingen maken soms deel uit van onze middelen. Gezien de toenemende aandacht voor veiligheid, bezoekerscomfort en –experience neemt de vraag naar onze exclusieve dienstverlening sterk toe. 

Vragen? 

Neem contact met ons op via het contactformulier of stuur een email. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs. 

Herken jij je in bovenstaand profiel?

Stuur jouw CV en motivatie naar ons toe.