Vacature Senior Adviseur en Safety Officer

Ben jij een strategische senior adviseur die thuis is in de wereld van evenementen en veiligheid? Behoort het verzorgen van een gedegen risicoanalyse, het schrijven van plannen en het aansturen van veiligheidsorganisaties tijdens grote evenementen tot jouw expertise? Heb jij een hoge mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid? Lees dan verder!

Als ervaren professional lever jij vanuit jouw expertise specialistische adviezen op. Je bent in staat om het ene moment de organisatie te vertegenwoordigen in strategische beleidsomgevingen en het volgende moment acteer je vol in de operatie en verbind je partijen met elkaar. Je slaagt er steeds in om jouw projecten efficiënt uit te voeren en collega’s te coachen.

Jouw taken

  • Als senior adviseur ken je de markt, heb je een opgebouwd netwerk en is sales een tweede natuur.
  • Voor jouw klanten ben je een graag geziene gesprekspartner.
  • Je managet jouw projecten met collega’s en/of externe partijen.
  • Je voert risicoanalyses uit op het gebied van evenementen en crowd management.
  • Je ontwikkelt crowd management-, veiligheid- en ontruimingsconcepten.
  • Schrijft veiligheidsplannen (IOP’s), crowd managementplannen en ontruimingsplannen.
  • Bij grootschalige evenementen verzorg jij de coördinatie als safety officer namens de organisator of de locatie.
  • Na het evenement neem jij het initiatief voor het evalueren van evenementen en het opstellen van (verbeter)rapportages.
  • Vanuit je expertrol verdiep je je in vakkennis en expertise op het gebied van veiligheid en crowd management. Je volgt actuele ontwikkelingen op de voet.

Functie binnen de organisatie

Als senior adviseur ben je de ervaren professional die op basis van je achtergrond, kennis en ervaring ook geldt als vraagbaak en steun voor de CrowdProfessionals collega’s. Naar buiten toe vertegenwoordig je CrowdProfessionals en beheer je het netwerk van (potentiële) opdrachtgevers en partners. Binnen het team geld je als key-player en wend je jouw ervaring aan om anderen te coachen en te laten groeien. Tevens zorg je ervoor dat de collega’s in het team voortgang maken en kwaliteit afleveren binnen hun projecten. Tot slot denk je mee in de ontwikkeling van CrowdProfessionals als bedrijf richting de toekomst.

Kwalificaties en vaardigheden

Vanuit je achtergrond ken je de overheid (gemeente, politie, brandweer, GHOR of andere overheidsinstantie) goed, maar weet je ook hoe de evenementen- en/of sportwereld in elkaar steken. Je bent een moderne manager die innovatie nastreeft en open staat voor verandering en nieuwe toepassingen. Je bent een veiligheidsexpert met sterke sociale vaardigheden en ook ben je een benaderbare coach en vraagbaak. Je hebt ervaring met het spreken in het openbaar en je bent in staat om geëngageerd les te geven.

De praktijk

In deze functie werk je vaak op locatie van de opdrachtgever. Je doet zelfstandig onderzoek, maakt analyses of schrijft plannen. Dat kan soms in de privé omgeving, maar vaak is dat op kantoor in Rotterdam. De praktijk is onvoorspelbaar waardoor we een flexibele werkhouding van je vragen. Waar je de ene week wat meer ruimte in de agenda hebt, word je de volgende week zwaarder belast. Wij werken vaak op incourante tijden, op veel plaatsen in het land en buitenland en niet zelden is een hotel je tijdelijke uitvalsbasis.

Wat wij bieden

Een strategische adviesrol met veel afwisseling en een hoge mate van zelfstandigheid. Je werkt in een omgeving waarin je vrijheid en ruimte krijgt voor de inbreng van jouw expertise en manier van werken. Het salaris is marktconform.

Wie wij zijn

CrowdProfessionals is een dynamisch bedrijf dat nationaal en internationaal actief is in de wereld van (sport)evenementen en veiligheid. Wij bereiden voor evenementorganisatoren en -locaties, musea, stadions, (internationale) sportbonden, experience centers en tal van andere bedrijven en instellingen de veilige ontvangst van bezoekers voor. Vaak gaat het om festivalgangers, concertbezoekers of voetbalsupporters, maar steeds vaker zijn het ook gasten die een theater, museum of expositie bezoeken. Onze voornaamste focus is crowd management, maar ook mobiliteit, ontruimen en security horen tot ons primaire werkveld. Innovatie is een belangrijk onderdeel binnen het bedrijf. Deels maken wij gebruik van simulatiesoftware om onze analyses te verrichten en plannen te toetsen, maar ook andere technieken en ontwikkelingen maken soms deel uit van onze middelen. Gezien de toenemende aandacht voor veiligheid, bezoekerscomfort en -experience neemt de vraag naar onze exclusieve dienstverlening sterk toe.

Vragen?

Neem contact met ons op via het contactformulier of stuur een email.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Herken jij je in bovenstaand profiel?

Stuur jouw CV en motivatie naar ons toe.